divendres, 28 d’agost del 2009

El Ganges sota la pluja

5.15 de la matinada, no sona el despertador del mobil (es possible q sigui degut a que he sumat tenint les 3 hores i mitja de diferencia horaria en lloc de restarles...), pero tot i aixi ens despertem (la rosita i l'anna s'han quedat clapant nolt felicment) per anar a pujar una barca per veure Varanasi des del Ganges (es un riu de color cafe amb llet).

Quan m'he llevat ja he vist que plovia una mica pero no he dit res no fos cas que s'anules el tema... total que a les 5.30 ja estavem (gemma, merce, marion el nou fitxatge frances i un servidor) a una barqueta que semblava forsa inestable amb un paiu vestit amb un taparrabus que ja ens volia estafar 30 rupies a cada un, no hem caigut al parany tot i la possibilitat que ens deixes tirats al mig d,aquest riu ultracontaminat.

La pluja ha anat augmentat fins a acabar en un diluvi. Despres de tants dies de calor ha molat molt veure, xops de dalt a baix, els diferents Ghats de Varanasi on cremen als difunts i on els peregrins fan les seves ablucions matinals (xupito daigua del ganges inclos...).

I lo millor de tot, un cop acabada la passejada a clapar altre cop!!!!!!!!! :)

Ens veiem a Dharamsala, agur!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. Ei, també heu fet xupitos del Ganges?! ... espero que no, perquè si comences a fer xupitos ets capaç de deixar-los sense riu :S ...

    ResponElimina
  2. Ets un crack Jordi
    el millor de tot és la frase "he vist que plovia una mica pero no he dit res no fos cas que s'anules el tema... " --> en vas aprenent No oblideu penjar la foto final del viatge on es veu que heuanataferlindiu
    Oscar C.

    ResponElimina
  3. les circumstàncies meteorològiques mai poden fer canviar els plans del monitor Serres!!!!

    Elisa

    ResponElimina