dilluns, 31 d’agost del 2009

30 hores en direccio a Dharamsala

Despres d'haver estata tot un mati al hotel per a decidir i comprar el nostre proper desti, comencem un llarg viatge que ens dura a Dharamsala.

Dharamsala es un petit poblet, a la falda de l'Himalaia on el govern en l'exili tibeta te la seva seu. En Dalai lama hi te la seva residencia oficial i per molt que viatgi sempre intenta ser present per a la celebracio del nou any tibeta. Sembla ser que ara mateix esta a Leh, aixi que no coincidirem amb ell.

El nostre viatge comenca a les tres de la tarda, quan ens dirigim en cotxe cap a l'estacio de Varanasi. Nomes arribar els amables policies turistics ens informent de que el nostre tren arribara amb una hora de retard.

Passem el tren comprant l'ultim bitllet de tren que ens fa falta, el que ens portara de Pathankot a Amritsar.

A les 17h30 pugem al tren i ens intentem instalar com podem. Seran moltes hores, quatre mes de les previstes, fins que a les 9 del mati arribem a Delhi.

Alla truquem al taxista que ens ha de portar a Dharamsala i ens ve a buscar. L'anomenem carinyosament chapati rabessut, es un home petito i gordete pero molt i molt simpatic.

Durant tot el viatge ens anira preguntant si a Espanya tenim arbres, camions, tractors.. ens fa riure molt i encara que li fot canya al cotxe, el veiem un conductor expert.

La cosa es complica passat Chandigar. La carretera de tres carrils es converteix en una estreta d'un de molta pujada i innombrables curves. He de confessar que vaig fer mig cami amb l'mp3 a tota maquina i amb els ulls tancats per por a marejar-me.

Pero deu hores despres de pujar al cotxe, i despres de les parades de rigor per esmorzar, dinar i fer un te, arribem a les nou de la nit a McLeod Gang, a 10 kilometres de Dharamsala.

L'hotel que uns amics dle Jordi ens van recomanar esta ple, aixi que optem pel Green Hotel, amb habitacions senzilles pero un molt acollidor menjador, amb molt bon menjar tibeta i cibercafe.

Estem morts del viatge que ha durat 30 hores. Dema despertarem a Dharamsala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada